Gebruiksplan Bethelkerk Gebruiksplan Bethelkerk
In verband met de Corona maatregelen gelden er beperkingen voor het gebruik van kerkgebouwen. Om te beschrijven hoe er anderhalve meter afstand wordt gehouden en hoe er invulling wordt gegeven aan de veiligheids en hygiëne maatregelen, moet voor ieder kerkgebouw een gebruiksplan worden opgesteld. Voor de Bethelkerk is in de wijkkerkenraadsvergadering van 11 juni het volgende Gebruiksplan vastgesteld: Gebruiksplan Bethelkerk.

Dit gebruiksplan is niet alleen bedoeld voor de eigen kerkdiensten van Kerk aan de Linge maar ook voor vergaderingen en andere activiteiten van alle gebruikers die in het hele gebouw van de Bethelkerk plaats vinden. De belangrijkste regels waar iedereen zich aan moet houden:
  • Als u hoest, verkouden of ziek bent: Blijf thuis!
  • Houdt anderhalve meter afstand, ook in de vergaderruimtes
  • In de hal staat een zuil voor het desinfecteren van uw handen (werkt automatisch zonder aanraken)
  • Met een lijn op de grond zijn looproutes aangebracht voor het scheiden van heen en weer lopende mensen
  • Op een stoepbord zijn de belangrijkste regels nog eens aangegeven