Steunen Baie Dankie en school Olopikidong’oe Steunen Baie Dankie en school Olopikidong’oe
Als kerk dragen we o.a. de projecten van Stichting Baie Dankie en Stichting Olopikidong’oe een warm hart toe.

Het werk van Stichting Olopikidong’oe in Kenia wordt deze periode ook bemoeilijkt door het corona-virus. De school heeft moeten sluiten en de kinderen zijn nu thuis of bij hun verzorgsters. Wat betekent dit concreet? Niet op school, dus niet verzekerd van een bord rijst en bonen! Stichting Olopikidong’oe wil de meest kwetsbaren onder de kinderen gaan helpen. Onze steun is hierbij brood(rijst) nodig!

Kijk ajb om naar onze sponsorkinderen nu zij hier zo hard door getroffen worden. Met uw gift kunnen wij balen rijst kopen. Ons rekeningnummer is NL64RABO0173629679 tnv Stichting Olopikidong’oe (anbi status). Graag onder vermelding van 'noodfond'. Tovert u weer een smile op hun gezicht❤️?

De lock-down in Zuid Afrika heeft er in geresulteerd dat NorSa (gesteund door Baie Dankie) voor veel meer dan de gebruikelijk 1.500 kinderen maaltijden verzorgt. Gelukkig heeft Stichting Baie Dankie al zo'n € 13.000 voor noodhulp over kunnen maken.

Steunen van het werk in Zuid-Afrika kan via:

NL95 RABO 0358 4787 23 t.n.v.: Stichting Baie Dankie Holland onder vermelding van "Voedselpakket NorSA"
of:
NL72 INGB 0003 1908 97 t.n.v.: Diaconie Kerk aan de Linge, onder vermelding van "Voedselpakket NorSA / Baie Dankie"

nieuwsbrief 9 augustus 2020