PKN
Kerk aan de Linge in Leerdam
 
Jeugddienst - zondag 24 januari Jeugddienst - zondag 24 januari
Op zondag 24 januari was er een drukbezochte jeugddienst in de Bethelkerk. Het thema voor de dienst: Like it, Share it, do it! Social media kom je overal tegen, maar wat doen we ermee? Facebook, twitter, facebook, twitter, hashtag en nog veel meer kwam aan bod in de dienst. De muziek tijdens de dienst werd ook door de jeugd verzorgd.

Centraal in de dienst stond het verhaal van Jonna (vrij naar het Bijbelse verhaal van Jona) die op de vlucht ging voor God en Hem uiteindelijk toch weer vond. Op geheel eigenwijze werd dit verhaal gekoppeld aan social media. Social media kom je overal tegen, maar wat doen we ermee? We komen heel veel dingen tegen die we liken en delen. Maar doen we er ook echt wat mee? Waar loopt jouw inzet op Facebook, Instagram of Twitter op uit? Wat doe je er uiteindelijk mee en wat doet het met jou? Aan de hand van een oud verhaal in een nieuw jasje werd duidelijk hoe we zoiets aan kunnen/moeten pakken. Door het nieuwe jasje kregen we te maken met een vliegende (wal)vis, piraten en een sneeuwstorm!

Een eigen band!
Tijdens de jeugddienst hadden we de primeur van het optreden van onze eigen band. Al op donderdagmiddag 24 december werden de eerste muzikale voorbereidingen getroffen, want de jeugd wilde zelf de muziek verzorgen. Tijdens de dienst konden we dan ook genieten van wat nu al de Bethelband wordt genoemd.

Aan het slot klonk wel een verdiend applaus voor de band, Barend, Casper, Jorunn, Kees, Naniek, Vincent en Niek! De leiding (Kees Bel, Gerdie van Brakel, Roline den Hartog en ds. Johan van den Berg) deelden ook mee in het applaus.

Graag tot een volgende jeugddienst!
Bethelband, jeugd en leiding Solid Friends
terug
 
 

Geen inloopspreekuur
datum en tijdstip 22-08-2019 om 9.00
meer details

Geen inloopspreekuur
datum en tijdstip 29-08-2019 om 9.00
meer details

Pastoraal Team Zuid
datum en tijdstip 02-09-2019 om 19.00
meer details

Pastoraal Team Noord + Eiland
datum en tijdstip 05-09-2019 om 19.30
meer details

 
 
Twitter-account  @KerkaandeLinge
nieuwsbrief
18 augustus 2019
Wij zijn een Groene Kerk
 
Nieuwe berichten
Voortgang beroepingswerk
 
Bijbeltekst van vandaag
 
Foto's
Henk Looij, www.henklooij.nl
 
AVG en privacy
Privacyverklaring
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.