PKN
Kerk aan de Linge in Leerdam
 
Geloofsopvoeding voor ouders - zondag 11 oktober Geloofsopvoeding voor ouders - zondag 11 oktober
Op zondag 11 oktober willen we als Kerk aan de Linge graag praktisch onze belofte aan veel jonge ouders vervullen door een bijeenkomst over geloofsopvoeding voor jonge kinderen (tot en met basisschoolleeftijd) te organiseren. Alle ouders met kinderen in de basisschoolleeftijd zijn van harte welkom om op zondag 11 oktober, direct na de ochtenddienst onder leiding van ds. Johan van den Berg met elkaar over geloofsopvoeding en alle uitdagende en soms lastige vragen die zich daarbij voordoen te praten en ervaringen te delen.

Eventuele andere geïnteresseerden zoals grootouders, familie en vrienden met kleine kinderen, zijn uiteraard ook welkom.

In verband met de voorbereiding en de organisatie van deze bijeenkomst willen we graag van te voren weten wie er komt. Jullie kunnen je tot en met maandag 5 oktober aanmelden bij Mirande Kaasschieter via 0345-505768 of . We willen jullie vragen om bij de aanmelding ook graag aan te geven met hoeveel personen (ouders en kinderen) jullie aanwezig zullen zijn op 11 oktober.

De bijeenkomst willen we rond 12.30 - 13.00 uur graag afsluiten met een (eenvoudige) gezamenlijke lunch. Deelnemers vragen we een praktische bijdrage te doen door zelf wat eten mee te nemen om te delen. Van al het eten wordt een lunchbuffet samengesteld. Voor een kopje soep, drinken en wat lekkers voor de kinderen wordt gezorgd.

Jullie hoeven je geen zorgen te maken over uw kind(eren); op hetzelfde moment als de bijeenkomst is er een leuk programma voor kinderen van 0 t/m 12 jaar.

Graag tot dan!
Mirande Kaasschieter, jeugdouderling
Martin van Gent, jeugdouderling
Ds. Johan van den Berg
Ds. Ben Heijting
terug
 
 

Geen inloopspreekuur
datum en tijdstip 22-08-2019 om 9.00
meer details

Geen inloopspreekuur
datum en tijdstip 29-08-2019 om 9.00
meer details

Pastoraal Team Zuid
datum en tijdstip 02-09-2019 om 19.00
meer details

Pastoraal Team Noord + Eiland
datum en tijdstip 05-09-2019 om 19.30
meer details

 
 
Twitter-account  @KerkaandeLinge
nieuwsbrief
18 augustus 2019
Wij zijn een Groene Kerk
 
Nieuwe berichten
Voortgang beroepingswerk
 
Bijbeltekst van vandaag
 
Foto's
Henk Looij, www.henklooij.nl
 
AVG en privacy
Privacyverklaring
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.