Pasen in Fragmenten - een terugblik Pasen in Fragmenten - een terugblik
Op zondagmiddag 1 maart kwamen verhalenverteller Kees Posthumus en accordeonist Juul Beerda naar de goed gevulde Bethelkerk om daar hun voorstelling Pasen in fragmenten te spelen. Zes aansprekende verhalen en twee liedjes brachten zij ten gehore. Een voorstelling die er mocht zijn! In deze verhalen en liedjes kwam regelmatig het eten van brood voor. Een citaat uit een lied:

Dan pakt hij het brood en hij zegent het
Hij scheurt het en deelt het ons uit en hij zegt dat als je je mij herinneren wilt
Deel brood, wijn en liefde uit.
We zaten aan tafel maar wisten niet wat er later gebeuren zou.
Dan pakt hij de beker en zegent de wijn
Hij schenkt het en deelt het ons uit en hij zegt dat als je je mij herinneren wilt
Deel brood, wijn en liefde uit
.

Deze voorstelling speelt Kees Posthumus alleen in de veertigdagentijd, de tijd op weg naar Pasen. De vaak beladen verhalen in deze tijd kregen in de voorstelling iets lichts over zich.

Een mooie voorstelling, afgesloten met een eenvoudige maaltijd, waar bijna iedereen voor bleef.

Geen inloopspreekuur
datum en tijdstip 22-08-2019 om 9.00