PKN
Kerk aan de Linge in Leerdam
 
RECORDOPBRENGST VOOR VEILING VAN BELOFTEN RECORDOPBRENGST VOOR VEILING VAN BELOFTEN

Wij zijn zeer verheugd u te kunnen melden dat de totale opbrengst van de Veiling van Beloften op zaterdag 14 september € 9.434,00 bedraagt. Zodra ook de laatste betalingen binnen zijn gekomen (nog € 313,50) zullen we de bedragen overmaken naar de 3 goede doelen van de Veiling van Beloften:

- Stichting Baie Dankie (€ 2.231)
- het landbouwproject in Noord-Kameroen (€ 2.348)
- de zonnepanelen van de Bethelkerk (€ 4.855)

Namens de commissie Veiling van Beloften willen wij iedereen hartelijk bedanken voor zo’n  mooie opbrengst. Wij wensen de goede doelen veel succes toe met het besteden van de bedragen.

 

Wij willen alle aanbieders van de beloften hartelijk bedanken voor hun leuke vrijwillige bijdragen. Zonder het aanbod van uw beloften hadden we namelijk geen Veiling van Beloften kunnen houden. Maar ook de kopers willen wij bedanken. Buiten uw steun hadden wij niet zo’n mooie opbrengst kunnen realiseren.

Wij wensen alle aanbieders en kopers heel veel plezier met de uitvoering van de beloften en hopen op een hechtere groei van diverse contacten binnen onze gemeente.

BEDANKT!

 

 


Kopers van een belofte hebben van de organisatie voor elke gekochte belofte een e-mail ontvangen. In deze e-mail staan de gegevens van de aanbieder vermeld. Voor de uitvoering van de belofte dient u contact op te nemen met deze aanbieder. De aanbieder van de belofte wacht op uw actie! Mocht u onverhoopt geen e-mail(s) hebben ontvangen of u mist nog een e-mail van een gekochte belofte, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met Liset Nab (lisetnab@hotmail.com of 0345 511 152).

Aanbieders van een belofte hebben van de organisatie een e-mail gehad wie er op hun beloften heeft geboden en met welk bod. Mocht de uitvoering van de belofte nog niet op korte termijn plaatsvinden, wilt u dan zo vriendelijk zijn om de kopers hierover te informeren.

terug
 
 

Overleg werkgroep Top2000
datum en tijdstip 30-08-2020 om 11:00 uur
meer details

Overleg Kindernevendienst - voorbereiding Advent
datum en tijdstip 23-09-2020 om 19:30
meer details

Diaconie
datum en tijdstip 29-09-2020 om 19.45
meer details

Diaconie
datum en tijdstip 27-10-2020 om 19.45
meer details

 
AVG en privacy
Privacyverklaring
 
Beelduitzending kerkdiensten
KLIK HIER
 
Collectebonnen

KLIK HIER
 
Foto's
Henk Looij, www.henklooij.nl
 
 
Twitter-account  @KerkaandeLinge
nieuwsbrief 9 augustus 2020
Wij zijn een Groene Kerk
 
Bijbeltekst van vandaag
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.