Workshop SuperWaar Workshop SuperWaar

Op zondag 17 maart a.s. organiseert de werkgroep duurzaamheid van Kerk aan de Linge de workshop SuperWaar in de Bethelkerk.

Wie de supermarkt bezoekt weet dat bij elk schap keuzes moeten worden gemaakt. Het is geen gemakkelijke afweging tussen lekker, goedkoop, gezond, milieuvriendelijk, diervriendelijk en eerlijk voor de producent. Het palet aan keurmerken kan helpen, maar zorgt ook voor verwarring. De workshop “SuperWaar” verkent de keuzes die we maken, helpt argumenten te begrijpen en verbindt deze met een helder ethisch kader. De bijeenkomsten van de workshop zijn actief, sociaal, informatief en gaan in een hoog tempo een serieuze maar niet te zware dialoog aan. Wij nodigen u hierbij uit om deze workshop bij te wonen. Wie de impact wil ontdekken van een rondje door de supermarkt op de wereld - ver weg én dichtbij - mag deze bijeenkomst zeker niet missen. Leerzaam en daarom zeer moeite waard voor iedere consument, bewust of niet, die een goede impuls kan gebruiken om in de supermarkt keuzes te maken voor een betere, eerlijkere wereld.

De workshop is toegankelijk voor Leerdammers met of zonder kerkelijke binding.

Vanaf 15.30 uur verwelkomen wij de deelnemers graag in de ontmoetingsruimte van de kerk met een kopje fairtrade koffie of thee.

Vesper in de veertigdagentijd
datum en tijdstip 28-03-2019 om 19.30