PKN
Kerk aan de Linge in Leerdam
 
Feestweekend 5 & 6 januari 2019 Feestweekend 5 & 6 januari 2019
Op 10 oktober 2018 zijn de Gereformeerde Bethelkerk en de Hervormde wijkgemeente Noord samengegaan in de Protestantse wijkgemeente Kerk aan de Linge. Ter ere van deze fusie en de opening van de heringerichte kerkzaal van de Bethelkerk houden we een feestweekend 5 en 6 januari 2019. Bovendien vieren we het 50-jarig jubileum van het gebouw de Bethelkerk. 

Wij nodigen u en jullie van harte uit voor de open middag van Kerk aan de Linge op zaterdag 5 januari. Tussen 14 en 17 uur worden er in de Bethelkerk allerlei activiteiten voor jong & oud georganiseerd.  Zo kunt u o.a. bloemschikken, een rondleiding krijgen, meedoen met de Bethelkwis, het Betheldebat, de Bethel Battle of luisteren naar het Top 2000 koor. Op het kerkplein ontvangt een herbergier u met warme chocolademelk en op vuurgestookte broodjes. Binnen is er koffie met wat lekkers. Vanaf 17.30 uur is er een open maaltijd. Iedereen kan en mag aanschuiven, wel graag even van tevoren aanmelden met hoeveel personen u komt via . Het definitieve programma volgt z.s.m. via de nieuwsbrief en zal in de kerk opgehangen worden.

We kunnen nog wat hulp gebruiken. Dus wilt u deze open middag meehelpen, laat het ons even weten via of u kunt het melden bij onderstaande personen.

Op zondag 6 januari houden we een feestelijke kerkdienst waarin zowel dominee Ben Heijting als dominee Johan van den Berg zullen voorgaan. Aansluitend aan de dienst, die om 9.30 uur begint, is er koffie en thee met wat lekkers. Viert u de dienst met ons mee?

Wij hopen u te mogen begroeten op 5 & 6 januari in de Bethelkerk.
Tot dan!

Aart van Zandwijk, Albert Santing, Armande Breure, Christi Breure, Corina Boogaard, Joke Wiggers, Joop van Reenen, Koos den Besten, Liset Nab, Martin van Gent, Mirande Kaasschieter en Nel Graafland
terug
 
 

Geen inloopspreekuur
datum en tijdstip 22-08-2019 om 9.00
meer details

Geen inloopspreekuur
datum en tijdstip 29-08-2019 om 9.00
meer details

Pastoraal Team Zuid
datum en tijdstip 02-09-2019 om 19.00
meer details

Pastoraal Team Noord + Eiland
datum en tijdstip 05-09-2019 om 19.30
meer details

 
 
Twitter-account  @KerkaandeLinge
nieuwsbrief
18 augustus 2019
Wij zijn een Groene Kerk
 
Nieuwe berichten
Voortgang beroepingswerk
 
Bijbeltekst van vandaag
 
Foto's
Henk Looij, www.henklooij.nl
 
AVG en privacy
Privacyverklaring
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.