Bezoek leraren Olopikidong’oe aan Leerdam Bezoek leraren Olopikidong’oe aan Leerdam

Beste sponsors, donateurs en gulle gevers!

De meesten hebben er al iets van gehoord. Twee leerkrachten van onze Primary Boardingschool Olopikidong’oe te Kenya komen van 8 november tot 22 november naar ons mooie en koude Nederland. Dankzij een aantal sponsors is dit alles bekostigd.

Hoofdleraar Losheh Konchory en waarnemend hoofd Joram Maina zijn zeer vereerd en helemaal blij. Voor beiden is het de eerste keer vliegen! En zij zien er erg naar uit om onze gasten te mogen zijn.

In de twee weken dat ze hier zijn, willen wij hen graag een stukje Nederland laten zien. Maar daarnaast willen zij ook heel graag met jullie als lieve sponsors kennis maken. Zij zijn u zeer dankbaar dat u de school zo’n warm hart toedraagt. En we bezoeken een aantal kerkdiensten. Zondag 11 november om 9:30 komen we naar Leerdam bij Kerk aan de Linge.

De sponsors krijgen de mogelijkheid om wat mee te geven voor uw kind. Echter dit keer geen groot cadeau, maar een brief, een leuke kaart en een foto. Daar zijn de kinderen al enorm blij mee.

Hartelijke groet,
Kees van der Linden en Wilma van Andel