PKN
Kerk aan de Linge in Leerdam
 
Bezoek leraren Olopikidong’oe aan Leerdam Bezoek leraren Olopikidong’oe aan Leerdam

Beste sponsors, donateurs en gulle gevers!

De meesten hebben er al iets van gehoord. Twee leerkrachten van onze Primary Boardingschool Olopikidong’oe te Kenya komen van 8 november tot 22 november naar ons mooie en koude Nederland. Dankzij een aantal sponsors is dit alles bekostigd.

Hoofdleraar Losheh Konchory en waarnemend hoofd Joram Maina zijn zeer vereerd en helemaal blij. Voor beiden is het de eerste keer vliegen! En zij zien er erg naar uit om onze gasten te mogen zijn.

 

In de twee weken dat ze hier zijn, willen wij hen graag een stukje Nederland laten zien. Maar daarnaast willen zij ook heel graag met jullie als lieve sponsors kennis maken. Zij zijn u zeer dankbaar dat u de school zo’n warm hart toedraagt. En we bezoeken een aantal kerkdiensten. Zondag 11 november om 9:30 komen we naar Leerdam bij Kerk aan de Linge.

De sponsors krijgen de mogelijkheid om wat mee te geven voor uw kind. Echter dit keer geen groot cadeau, maar een brief, een leuke kaart en een foto. Daar zijn de kinderen al enorm blij mee.

Hartelijke groet,
Kees van der Linden en Wilma van Andel

terug
 
 

Kerkenraad
datum en tijdstip 24-01-2019 om 19.30
meer details

Inloopspreekuur
datum en tijdstip 24-01-2019 om 9.00
meer details

 
Kerkbalans 2019
Actie Kerkbalans 2019 - Geef voor je kerk
 
 
Twitter-account  @KerkaandeLinge
nieuwsbrief
20 januari 2019
Wij zijn een Groene Kerk
 
Nieuwe berichten
Top2000dienst groot succes
Geslaagde vijfde Herdertjestocht
 
Bijbeltekst van vandaag
 
Foto's
Henk Looij, www.henklooij.nl
 
AVG en privacy
Privacyverklaring
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.