Update (8 november): Verbouwing kerkzaal Bethelkerk Update (8 november): Verbouwing kerkzaal Bethelkerk

Update 8 november 2018
De afgelopen week is er weer veel gebeurd in, op en onder de kerkzaal! De achterwand in de kerkzaal (de muur achter het oude podium) is gestuct en de lampen zijn vervangen door energiezuinige led-lampen. Boven het plafond en onder de vloer zijn kabels en leidingen aangelegd voor nieuwe apparatuur en voor uitbreiding van de vloerverwarming. Verder is de gaskookplaat in de keuken vervangen door een inductiekookplaat en is een grote lengte gasleiding afgekoppeld en verwijderd. Ook dit is een stapje naar vermindering van het gasverbruik en verlaging van de energiekosten van de kerk. Volgende week meer nieuws!

Update 1 november 2018
Tijdens de laatste dienst in de ‘oude’ kerkzaal zondag 28 oktober was aan het stevig ingepakte orgel al te zien dat al was gestart met de voorbereidingen voor de verbouwingen van de kerkzaal. Na de ochtenddienst is met hulp van een groep gemeenteleden (waarvoor dank!) het meubilair van het podium en uit de nevenruimte veilig opgeslagen in één van de bijzalen.

De afgelopen dagen is er door de aannemers al veel werk verzet. Zo is de meterkast vervangen en voldoet deze nu weer aan de eisen van de tijd. Verder zijn de banken uit elkaar gehaald, op lengte gezaagd en afgevoerd naar de werkplaats van de houtbewerker om een andere kleur te krijgen. Ten slotte is het oude podium gesloopt en is het gat dat daaronder tevoorschijn kwam inmiddels ‘opgevuld’ met een nieuwe vloer.

Zodra er nieuwe vorderingen te melden zijn leest u die weer op deze site!

datum en tijdstip 15-11-2018 om 9.00

Tischgespräch