Terugblik jeugddienst - Grenzen verleggen! Terugblik jeugddienst - Grenzen verleggen!

Op 18 maart was er weer een jeugddienst van de jongeren van Solid Friends. Met medewerking van onze Bethelband en ondersteuning van ds. Johan van den Berg, Kees Bel, Gerdie van Brakel en Roline den Hartog hebben de jeugd, en de gemeente, grenzen verlegd! Zelfs in de kerkdienst, waar alle kerkgangers op vrij subtiele wijze aan het begin van de dienst naar één kant van de kerkzaal werd gedirigeerd. Gelukkig kon iedereen halverwege de dienst uitwaaieren naar een plek naar keuze in de kerkbanken.

De weken voorafgaand aan de dienst werd de Bethelband weer bij elkaar getrommeld voor de muzikale ondersteuning, waren de jongeren druk aan het filmen. Een interview bij de voedselbank, een gesprek bij Vluchtelingenwerk, een motor in de kerk en gesprek op de Lingebolder. Overal werden grenzen verlegd!

Superbedankt!
Samen met de jeugd van Solid Friends, kijken we terug op een supermooie jeugddienst:
  • Dank aan Johan voor zijn vertrouwen: durven loslaten is een kunst!
  • Fijn dat er in en rond onze gemeente zoveel muzikaal talent is: mooi dat er in Kerk aan de Linge ruimte is voor onze Bethelband!
  • Superbedankt voor de leuke reacties na de dienst!
  • Maar vooral bedankt voor de complimenten voor ‘onze’ jeugd!
Groetjes,
Gerdie, Kees en Roline