PKN
Kerk aan de Linge in Leerdam
 
Jongeren GemeenteGroeiGroep (Keep-in-Touch 18 jaar en ouder) Jongeren GemeenteGroeiGroep (Keep-in-Touch 18 jaar en ouder)
 
Keep in touch, blijf in contact. Met elkaar, met de kerk en met God. Keep in touch is een initiatief van en voor jongeren. In 2006 ontstaan vanuit een groep jongeren uit onze kerk die elkaar na de middelbare school wilden blijven ontmoeten rond het geloof.
 
Wat houdt het in?
Heb je behoefte aan ontmoeting en gesprek over actuele onderwerpen die om bezinning vragen als je gelooft en toch ook je vragen of twijfels hebt? Kom dan naar de Jongeren Gemeente Groep of JGG! De opzet van de avonden is volgens een vast recept: - opening met koffie en thee -  ‘om er in te komen’: een verhaal, een spel, een paar vragen, een dvd-opname aan de hand waarvan je ‘warm loopt’ voor het onderwerp van de avond. - een korte introductie van het onderwerp vanuit de Bijbel - verwerking en verdieping. We volgen (uitzonderingen daargelaten) het jaarthema ‘LIEFDE’.

Waar en wanneer?
De groep komt een keer per maand op een vaste zondag avond bijeen bij de fam. van Campenhout en een keer per maand bij de fam. Heijting. De eerste zondag avond van de maand is het bij Ben en Willijanneke Heijting, de derde zondagavond van de maand is het bij Ella en Herman van Campenhout .
 
De gezamenlijke openingsbijeenkomst begint om 20.00 uur op zondagavond 9 oktober ten huize van de fam. Heijting , Parallelweg 5.
terug
 
 

Inloopspreekuur
datum en tijdstip 19-09-2019 om 9.00
meer details

Beroepingscommissie
datum en tijdstip 23-09-2019 om 20:00 uur
meer details

Diaconie
datum en tijdstip 24-09-2019 om 19.45
meer details

Kerkenraad
datum en tijdstip 26-09-2019 om 19.30
meer details

Inloopspreekuur
datum en tijdstip 26-09-2019 om 9.00
meer details

Wijkraad van Kerkrentmeesters Kerk aan de Linge
datum en tijdstip 01-10-2019 om 19.45 uur
meer details

 
 
Twitter-account  @KerkaandeLinge
nieuwsbrief
15 september 2019
Wij zijn een Groene Kerk
 
Nieuwe berichten
Voortgang beroepingswerk
 
Bijbeltekst van vandaag
 
Foto's
Henk Looij, www.henklooij.nl
 
AVG en privacy
Privacyverklaring
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.