PKN
Kerk aan de Linge in Leerdam
 
De Bijbel in een uur, een bijzondere verhalenviering De Bijbel in een uur, een bijzondere verhalenviering
Op zondag 22 januari spelen verhalenverteller Kees Posthumus en accordeonist Juul Beerda tijdens een bijzondere verhalenviering in de Grote Kerk in Leerdam: De Bijbel in een uur. Vroom en vrolijk opnieuw vertelde Bijbelverhalen brengen de bezoekers in een uur door heel de Bijbel, van Genesis tot en met Handelingen.

Kees Posthumus is verhalenverteller. Een kleine twee jaar geleden vertelde hij zijn verhalen “Pasen in Fragmenten” in de Bethelkerk. Samen met Juul Beerda. Ontroerend. We verwachten ook nu weer een bijzonder uur. Laat het u, je niet gebeuren dat je naderhand hoort hoe boeiend deze verhalendienst was en je moet zeggen: “was ik er maar bij geweest”.

De verhalenviering begint om 17.00 uur in de Grote Kerk in Leerdam. Na afloop is er een eenvoudige maaltijd met de goede mogelijkheid om nog wat na te praten. Voor broodjes wordt gezorgd; we willen u en jullie vragen om een ‘koude specialiteit van huis’ mee te nemen. Dat kan een maaltijdsalade zijn, wat lekkere broodjes, hartige taart, quiche of iets anders. Met dit alles willen we een gevarieerd buffet samenstellen. Want elkaar ontmoeten onder een maaltijd doet iedereen goed, ook op een zondagnamiddag in januari.

De kosten van deze bijzondere viering worden gedekt uit een speciale collecte na afloop.

Zondag 22 januari, 17.00 uur, Grote Kerk
terug
 
 

Overleg werkgroep Top2000
datum en tijdstip 30-08-2020 om 11:00 uur
meer details

Overleg Kindernevendienst - voorbereiding Advent
datum en tijdstip 23-09-2020 om 19:30
meer details

Diaconie
datum en tijdstip 29-09-2020 om 19.45
meer details

Diaconie
datum en tijdstip 27-10-2020 om 19.45
meer details

 
AVG en privacy
Privacyverklaring
 
Beelduitzending kerkdiensten
KLIK HIER
 
Collectebonnen

KLIK HIER
 
Foto's
Henk Looij, www.henklooij.nl
 
 
Twitter-account  @KerkaandeLinge
nieuwsbrief 2 augustus 2020
Wij zijn een Groene Kerk
 
Bijbeltekst van vandaag
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.