Collectebonnen bestellen Collectebonnen bestellen
Per 1 mei 2019 zijn we nieuwe gezamenlijke collectebonnen gaan uitgeven van de Protestantse Gemeente Leerdam. De bestaande collectebonnen van de Hervormde Gemeente Leerdam en van Kerk aan de Linge blijven geldig, maar u kunt ons helpen door die wel zo snel mogelijk te gebruiken.

De nieuwe collectebonnen kunnen sinds 1 mei besteld worden via deze link of door het invullen van het betreffende formulier wat in de kerk ligt. Om een bestelling te plaatsen op de website dient u in te loggen (de eerste keer een gebruikersnaam en wachtwoord aanmaken), zodat we weten wie ze bestelt en waar de bonnen thuisbezorgd moeten worden. De bonnen kunnen direct op de website betaald worden, zodat u niet apart nog geld hoeft over te maken. Voor de voorheen uitgegeven bonnen van Kerk aan de Linge werd 10% toeslag berekend om de drukkosten te compenseren. Deze toeslag vervalt en is vervangen door een lagere toeslag van € 0,50 per vel.

Voor gemeenteleden van Kerk aan de Linge betekenen de nieuwe collectebonnen dat er meer keuze is in de waardes per collectebon.

nieuwsbrief 2 augustus 2020