Komst ds. Johan van den Berg

Op zondag 23 december heeft er een gemeenteraad plaatsgevonden over de voordracht van de beroepingscommissie in de predikantsvacature in de Bethelkerk. De kerkenraad heeft het advies van de commissie overgenomen en heeft het advies voorgelegd aan de gemeente.

Tijdens het gemeenteberaad heeft de beroepingscommissie haar werkwijze en voordracht toegelicht. De gemeente bedankte de commissie voor haar zorgvuldige en toch snelle werk en besloot de kerkenraad de opdracht te geven een beroep op ds. J. (Johan) van den Berg uit Ameide (woonachtig in Schoonrewoerd) uit te brengen.

In verband met de gezondheidssituatie van de vrouw van ds. Johan van den Berg is in onderling overleg besloten enige tijd te wachten met het uit brengen van het beroep. Op donderdag 28 februari 2013 hebben de voorzitter van de beroepingscommissie Elsbeth de Jong en de voorzitter van de kerkenraad Henk van't Pad de beroepingsbrief aan ds. Johan van den Berg overhandigd. Op 1 maart berichtte ds. Johan van den Berg dat hij het beroep heeft aangenomen.

Op zondag 9 juni kunt u na de ochtenddienst in de Bethelkerk kennismaken van ds. Johan van den Berg. De intrededienst op zondag 16 juni wordt geleid door ds. Ben Heijting en vindt om 15.00 uur plaats in de Bethelkerk.

nieuwsbrief 9 augustus 2020