PKN
Kerk aan de Linge in Leerdam
 
Komst ds. Johan van den Berg

Komst ds. Johan van den Berg

Op zondag 23 december heeft er een gemeenteraad plaatsgevonden over de voordracht van de beroepingscommissie in de predikantsvacature in de Bethelkerk. De kerkenraad heeft het advies van de commissie overgenomen en heeft het advies voorgelegd aan de gemeente.

Tijdens het gemeenteberaad heeft de beroepingscommissie haar werkwijze en voordracht toegelicht. De gemeente bedankte de commissie voor haar zorgvuldige en toch snelle werk en besloot de kerkenraad de opdracht te geven een beroep op ds. J. (Johan) van den Berg uit Ameide (woonachtig in Schoonrewoerd) uit te brengen.

In verband met de gezondheidssituatie van de vrouw van ds. Johan van den Berg is in onderling overleg besloten enige tijd te wachten met het uit brengen van het beroep. Op donderdag 28 februari 2013 hebben de voorzitter van de beroepingscommissie Elsbeth de Jong en de voorzitter van de kerkenraad Henk van't Pad de beroepingsbrief aan ds. Johan van den Berg overhandigd. Op 1 maart berichtte ds. Johan van den Berg dat hij het beroep heeft aangenomen. 

Op zondag 9 juni kunt u na de ochtenddienst in de Bethelkerk kennismaken van ds. Johan van den Berg. De intrededienst op zondag 16 juni wordt geleid door ds. Ben Heijting en vindt om 15.00 uur plaats in de Bethelkerk.

terug
 
 

Overleg werkgroep Top2000
datum en tijdstip 30-08-2020 om 11:00 uur
meer details

Overleg Kindernevendienst - voorbereiding Advent
datum en tijdstip 23-09-2020 om 19:30
meer details

Diaconie
datum en tijdstip 29-09-2020 om 19.45
meer details

Diaconie
datum en tijdstip 27-10-2020 om 19.45
meer details

 
AVG en privacy
Privacyverklaring
 
Beelduitzending kerkdiensten
KLIK HIER
 
Collectebonnen

KLIK HIER
 
Foto's
Henk Looij, www.henklooij.nl
 
 
Twitter-account  @KerkaandeLinge
nieuwsbrief 9 augustus 2020
Wij zijn een Groene Kerk
 
Bijbeltekst van vandaag
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.