Berichtgeving corona-virus Berichtgeving corona-virus
Houdt u voor bijzonderheden over de diensten voorlopig ook de berichtgeving over het corona-virus in de gaten. Het bericht op de startpagina van onze website wordt indien nodig aangepast.

De afgelopen periode kon u voor het beluisteren van kerkdiensten alle zondagen afstemmen op de Bethelkerk. Ook als de dienst uit de Grote Kerk werd uitgezonden. Op zondag 19 juli is de dienst in de Grote Kerk en moet ook weer die kerk gekozen om de dienst te beluisteren. Ook na 19 juli moet voor het beluisteren van de dienst in de Grote Kerk weer voor de Grote Kerk gekozen worden. De dienst in de Bethelkerk is te beluisteren door voor de Bethelkerk te kiezen. (update 13 juli 2020)

nieuwsbrief 2 augustus 2020