« vorige  |  december 2018  |  volgende »

Dinsdag 4 december 2018 College van Kerkrentmeesters - Kerk aan de Linge
Tijdstip: 20:00 uur

Donderdag 6 december 2018 Advenstvesper
Tijdstip: 19.30

In de Adventsweken wordt op donderdag om 19.30 uur een vesper gehouden in de Lutherse Kerk. Zo kunnen we op weg naar het hoogtijfeest van Kerst doordeweeks een moment van bezinning en verwachting beleven.
Dit jaar zijn de vespers op 6, 13 en 20 december.
De vieringen worden voorbereid en geleid door de predikanten Detlef Bohlken en Ben Heijting.

Donderdag 6 december 2018 Inloopspreekuur
Tijdstip: 9.00  - 10.00

De predikant of de kerkelijk werker van Kerk aan de Linge is aanwezig in De Kandelaar voor gesprek. Weet u van harte welkom!

Vandaag: Margot Overduin

Zondag 9 december 2018 Solid Friends
Tijdstip: 11.00

Solid Friends is een programma dat jongeren van 14 tot en met 17 jaar helpt in hun zoektocht naar identiteit en prikkelt om te onderzoeken hoe God naar hen kijkt.

Dinsdag 11 december 2018 Seniorenkerstfeest
Locatie: Maranatha
Tijdstip: 14.30

De diaconie van Kerk aan de Linge organiseert het seniorenkerstfeest dit jaar op dinsdag 11 december. De viering vindt plaats in gebouw Maranatha vanwege de verbouwing van de kerkzaal van de Bethelkerk. De aanvang van de viering is 14.30 uur, de zaal is open vanaf 14.00 uur.
Iedereen vanaf 70 jaar krijgt een uitnodiging thuis.
Voor degenen die opgehaald willen worden vragen wij zoveel mogelijk gebruik te maken van de Molenhopper. Dit omdat wij niet over voldoende auto’s beschikken.
Wij zien u graag 11 december.

Donderdag 13 december 2018 Inloopspreekuur

Vandaag: ds. Ben Heijting

Donderdag 13 december 2018 Kerkenraad
Locatie: Kandelaar
Tijdstip: 20.15

Vergadering van de kerkenraad van Kerk aan de Linge.

Donderdag 13 december 2018 Advenstvesper

Zondag 16 december 2018 Gemeenteberaad predikantsvacature
Locatie: Grote Kerk
Tijdstip: 11:00 uur

Na de ochtenddienst van zondag 16 december gaat de kerkenraad graag met u en jullie in gesprek over de invulling van de ontstane predikantsvacature. Waar liggen prioriteiten, hoe kan daar het beste vorm aan worden gegeven en hoe kunnen we dat invullen. De resultaten van dit gemeenteberaad zal de kerkenraad gebruiken bij het opstellen van een concept-profielschets. Deze profielschets zal begin 2019 dan wederom worden besproken in een gemeenteberaad.

Donderdag 20 december 2018 Inloopspreekuur

Vandaag: ds. Ben Heijting

Donderdag 20 december 2018 Advenstvesper

Zondag 23 december 2018 Herdertjestocht
Locatie: Grote Kerk
Tijdstip: 17.00

Op zondagmiddag 23 december wordt er door Kerk aan de Linge een Herdertjestocht georganiseerd. Ook dit jaar zijn jong en oud vanaf 17.00 uur van harte welkom om onder leiding van herder Simon een wandeling langs enkele scènes uit het Kerstverhaal te maken. De tocht volgt een verlichte route door de binnenstad van Leerdam.
Tijdens deze lustrumeditie starten we in en rond de Grote Kerk. Het eindpunt van de route is de Bethelkerk waar tot slot onder andere lekkere warme chocolademelk klaar staat. Leuk voor jong & oud!

Speciaal voor de kinderen: neem gerust neefjes, nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes mee!

Wilt u / wil jij meehelpen? Alle hulp is welkom! Of het nu hand- en spandiensten zijn, een rol als acteur of in de organisatie van de middag.

Martine Arents, Esther Dekkers, Diana van Dijk, Martin van Gent en Mirande Kaasschieter kunnen meer vertellen over deze middag.

Donderdag 27 december 2018 Geen inloopspreekuur
Locatie: De Kandelaar

Vandaag is er geen inloopspreekuur (kerstvakantie)

Zaterdag 29 december 2018 TOP 2000 dienst
Tijdstip: 19.00

TOP 2000 dienst in de Bethelkerk.
Met onder andere medewerking van de nieuwe voorzitter van de PKN, ds. Saskia van Meggelen.

Vesper in de veertigdagentijd
datum en tijdstip 28-03-2019 om 19.30