ma 10 februari 2014

Zorgdebat

Locatie:
 Verpleeghuis Lingesteyn

Een stadsdebat over de zorg, oftewel: een zorgdebat in de stad.

Vanuit het jaarthema 'Identiteit' borrelt niet alleen de vraag op: 'Wie ben jij?', maar ook: 'Wie wil jij zijn voor anderen?'. Als mens sta je nooit alleen in het leven; er zijn altijd anderen om je heen. Die maken ook deel uit van jouw identiteit. Wil je voor anderen zorg dragen? Vanuit het evangelie klinkt de oproep om anderen lief te hebben. Hoe zet je dat om in daden in 2014 in Leerdam? Vanuit verschillende geledingen van de Leerdamse samenleving worden mensen gevraagd hoe zij een bijdrage willen geven aan de zorg voor de Leerdammers.

Wie alvast ideeën wil aanreiken: dsjvandenberg@solcon.nl of dsmbheijting@kpnmail.nl of b.oosterom@rivas.nl

datum en tijdstip 24-09-2020 om 19.30

datum en tijdstip 24-09-2020 om 9.00