ma 7 oktober 2013

Bethelkerk
Tijdstip:
 20.00 uur

Waar woont God? Waarom kun je God niet zien? Jonge kinderen kunnen van die lastige vragen stellen. Wat zeg je dan? Je wilt je kind christelijk geloof bijbrengen, maar opeens besef je dat er in dat kleine hoofd meer omgaat dan je dacht. Op maandagavond 7 oktober gaan we aan de slag met vragen van jonge kinderen en met de vraag hoe je als ouder/opvoeder daar mee omgaat. We leren daarbij ook van onze eigen ervaringen die wij als kind hebben opgedaan. Welke vragen stelde je zelf en hoe reageerden je ouders daarop? We zullen mogelijkheden verkennen aan de hand van voorbeelden.

Aanmelding bij ds Ben Heijting die de avond leidt. Aanvang 20.00 uur in de Bethelkerk.

Geen inloopspreekuur
datum en tijdstip 22-08-2019 om 9.00