ma 17 september 2018

De Kandelaar
Tijdstip:
 20.00

We vervolgen het Leerhuis ‘Christelijke Dogmatiek’. De afgelopen vijf jaren zijn er leerzame gesprekken gevoerd naar aanleiding van het boek van Dr. Gijsbert van den Brink en Dr. Kees van der Kooi. Van tevoren hadden de predikanten verlangen dat er – naast het leren kennen van de inhoud van dit standaardwerk over christelijk geloof – een verdiepend gesprek zou ontstaan waarbij we elkaar bij alle verschillen beter verstaan. Dat verlangen is zeker uitgekomen. Juist ook met dank aan de deelnemers die uit de breedte van de kerk komen.
Komend seizoen lezen en bespreken we de hoofdstukken over De Bijbel en Kerk-Sacrament-Ambt. Aanschaf van het boek wordt aanbevolen.

Gespreksleider is ds. M.B. Heijting.

datum en tijdstip 27-09-2018 om 9.00

Groeicatechese 2018-2019
datum en tijdstip 02-10-2018 om 18.45

nieuwsbrief 23 september 2018