ma 6 mei 2019 t/m woensdag 15 mei 2019

Gemeentereis Rome

Locatie:
 Rome

We maken met gemeenteleden en andere belangstellenden een reis van tien dagen naar Rome. We bezoeken de belangrijke plaatsen van zowel het oude als het christelijke Rome. Onze Nederlandstalige gids is Irene Stellingwerff met wie wij reeds enkele malen een boeiende gemeentereis in Rome hebben beleefd. Het is telkens weer verfrissend om met haar door Rome te dwalen. In deze tien dagen zijn twee dagen gereserveerd voor excursies even buiten Rome. Het hotel is vlakbij het Vaticaan en heet Residenze Madri Pie. Een centrale plek van waaruit je ook zelf Rome kunt verkennen.

Ben en Willijanneke Heijting

Geen inloopspreekuur