vr 14 september 2018

De Kandelaar
Tijdstip:
 20.00

In 2019 hopen we met gemeenteleden en andere belangstellenden een reis van tien dagen naar Rome te maken. We bezoeken de belangrijke plaatsen van zowel het oude als het christelijke Rome. Onze Nederlandstalige gids is Irene Stellingwerff met wie wij reeds enkele malen een boeiende gemeentereis in Rome hebben beleefd. Het is telkens weer verfrissend om met haar door Rome te dwalen. In deze tien dagen zijn twee dagen gereserveerd voor excursies even buiten Rome. Het hotel is vlakbij het Vaticaan en heet Residenze Madri Pie. Een centrale plek van waaruit je ook zelf Rome kunt verkennen.
Op vrijdagavond 14 september willen we het reisprogramma presenteren en u de nodige informatie geven. De data van de reis zijn reeds vastgelegd: maandag 6 t/m woensdag 15 mei 2019!

Graag tot ziens op de informatieavond,
Ben en Willijanneke Heijting

datum en tijdstip 27-09-2018 om 9.00

Groeicatechese 2018-2019