Afsluiting seizoen Kindernevendienst Afsluiting seizoen Kindernevendienst
Op zondag 19 juli hebben we met 16 kinderen van de KND een hele gezellige afsluiting gehad van dit, toch wat rare, kindernevendienstseizoen. We kwamen na de kerkdienst bij elkaar in de tuin van Marry den Hartog. Eerst kregen we iets lekkers te eten en te drinken. Daarna hebben we met elkaar liedjes gezongen en ds. Cornelie vertelde ons een mooi verhaal over het volk Israël dat op reis was in de woestijn.

Toen was het tijd voor spelletjes in de tuin; koekhappen, twister en het Kupp spel kon worden gedaan. Het was erg gezellig om elkaar na zo'n lange tijd weer te zien en te spreken. Op 30 augustus hopen we weer met de KND te starten tijdens de kerkdiensten. We wensen iedereen een mooie zomertijd!

Hartelijke groet van de leiding van de KND

nieuwsbrief 2 augustus 2020