PKN
Kerk aan de Linge in Leerdam
 
Afdraai Wellington Afdraai Wellington

Weg van de snelweg
"Afdraai Wellington" is Zuid-Afrikaans en betekent: afslag Wellington. Het is de naam van een project waarbij ruim 20 Leerdamse jongeren in de zomer van 2010 naar de sloppenwijken van de stad Wellington in Zuid-Afrika gaan.

Even weg van de snelweg die leidt naar bestemmingen: diploma, bul, goede baan, carriere, etc. Een afrit die iets anders laat zien dan het snelle leven hier in het Westen. De jongeren zullen in Wellington helpen in de kinderopvang, in de gaarkeukens, op scholen, etc. Ook zullen ze er helpen met het onderhouden en repareren van de gebouwtjes. Helpt u ons op weg?

De weg naar Wellington - Zuid-Afrika is lang. Er is veel geld nodig om de reis van de jongeren mogelijk te maken. Zelf betalen ze uit eigen zak Euro 750,- waarmee een groot deel van de reis- en verblijfkosten worden gedekt. Het geld dat met acties bij elkaar verdiend wordt, willen we zoveel mogelijk besteden aan de mensen in de sloppenwijken van Zuid-Afrika.

U kunt ons op weg helpen door een gift over te maken naar rek.nr. 1480 23 371 ten name van de Geref. Kerk PKN Jongeren Leerdam Afdraai.

Wellington en Stichting Baie Dankie
Het project Afdraai Wellington is in nauwe samenwerking met Stichting Baie Dankie ontstaan. Deze stichting heeft de contacten met de hulpverleners in Zuid-Afrika en twee vrijwilligers van deze stichting zullen onze reis begeleiden. Kijk voor meer informatie op www.baiedankie.nl.

terug
 
 

Geen inloopspreekuur
datum en tijdstip 22-08-2019 om 9.00
meer details

Geen inloopspreekuur
datum en tijdstip 29-08-2019 om 9.00
meer details

Pastoraal Team Zuid
datum en tijdstip 02-09-2019 om 19.00
meer details

Pastoraal Team Noord + Eiland
datum en tijdstip 05-09-2019 om 19.30
meer details

 
 
Twitter-account  @KerkaandeLinge
nieuwsbrief
18 augustus 2019
Wij zijn een Groene Kerk
 
Nieuwe berichten
Voortgang beroepingswerk
 
Bijbeltekst van vandaag
 
Foto's
Henk Looij, www.henklooij.nl
 
AVG en privacy
Privacyverklaring
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.