Adventsproject Kindernevendienst: Liefdevol aangeraakt Adventsproject Kindernevendienst: Liefdevol aangeraakt
In de weken voor Kerst gaan de kinderen creatief aan de slag met de verhalen uit het Kerstevangelie (Lucas 1 en 2). Het Kerstproject heeft als thema ‘Liefdevol aangeraakt’. Iedere week horen we over mensen die door God vol liefde werden aangeraakt. De projectverbeelding is dit jaar een lantaarn en we zien hier elke keer een afbeelding over het verhaal. God wil mensen aanraken en laten zien dat Hij betrokken is bij hun leven. Ook dit jaar wordt de creativiteit van de kinderen meer en meer zichtbaar in de kerk.

Op zondagmiddag 20 december organiseren we voor de tweede keer een Herdertjestocht voor jong en oud.

De Leiding van de Kindernevendienst

nieuwsbrief 9 augustus 2020