Bevestigings- en intrededienst ds. Cornelie Vreugdenhil-Mijnarends Bevestigings- en intrededienst ds. Cornelie Vreugdenhil-Mijnarends
Op zondagmorgen 14 juni 2020 is ds. Cornelie Vreugdenhil-Mijnarends tijdens een bevestigings- en intrededienst onder leiding van ds. Ben Heijting verbonden aan Kerk aan de Linge. Met in inachtneming van alle geldende beperkingen kon er toch muzikale medewerking worden verleend door enkele leden van de Bethelband, de Cantorij en cantor-organist Janko Fraanje.

Tijdens de dienst in de Bethelkerk stonden 2 lezingen centraal. Psalm 78:1-8 en daarnaast het begin van de tweede brief van Paulus aan Timotheüs. In deze beide gedeeltes gaat het over het doorgeven van het geloof en de geloofsverhalen. Van generatie op generatie maar ook van mens tot mens mogen we vertellen wie God is. Zo gaat een blinkend spoor van Gods lof de eeuwen door, zoals we zongen met Psalm 79.

datum en tijdstip 05-07-2020 om 11:00 uur

Wijkraad van Kerkrentmeesters Kerk aan de Linge
datum en tijdstip 07-07-2020 om 19.45 uur

datum en tijdstip 16-07-2020 om 9.00