3 (!) Top2000diensten 3 (!) Top2000diensten
In het laatste weekend van het jaar organiseert Kerk aan de Linge traditiegetrouw een TOP2000dienst. Dit jaar jaar zelfs 3 diensten! Met maar liefst 82 koorleden, bandleden, werkgroepen, ondersteuning en techniek zijn we vol enthousiasme en energie bezig met de voorbereidingen.

De aanmeldingen voor de (gratis) verloop voorspoedig, zo voorspoedig dat we hebben besloten een extra dienst te organiseren. Want we zijn enorm blij verrast dat dienst van zaterdagavond al helemaal vol gereserveerd is, en die van zondagmiddag 16:00 uur bijna. Dat is natuurlijk prachtig nieuws, maar het stelt ons ook wel voor een paar uitdagingen. Immers we houden kerkdiensten, en als er iets is wat we willen voorkomen, is het om mensen de toegang tot een kerkdienst te ontzeggen. Meer mensen toelaten dan wat de vergunning als maximum stelt doen we niet.

Dus keken we naar de mogelijkheid voor een derde dienst. Die is gevonden op zondag 29 december om 13:00 uur. Iedereen die nog niet gereserveerd heeft vragen we dit zo snel mogelijk te doen. Mocht u nu alleen op zaterdag kunnen, maak dan toch gewoon de reservering, ondanks dat de dienst al vol is. We vragen nl. ook mensen of ze in plaats van zaterdag een dienst op zondag kunnen bijwonen. Op die manier hopen we weer wat ruimte te scheppen voor de zaterdag-dienst.

Een reservering kunt u eenvoudig doen door een mail te sturen aan top2000@kerkaandelinge.nl. Meld even hoeveel kaarten u zou willen hebben en voor welke dienst:
  • zaterdagavond 28 dec, 19:00 uur (voorlopig vol - u komt op de reservelijst)
  • zondagmiddag 29 dec, 13:00 uur (voldoende kaarten beschikbaar)
  • zondagmiddag 29 dec, 16:00 uur (bijna vol - de kans is groot dat u op de reservelijst komt)

nieuwsbrief 2 augustus 2020