za 8 december 2012

Maranatha
Tijdstip:
 10.00  - 16.00

Op 8 december 2012 is het 25 jaar geleden dat aan de J.A. Burgerstraat het nieuwe wijkcentrum Maranatha werd geopend. Het wijkcentrum, dat eigendom is van de Hervormde gemeente Leerdam, diende ter vervanging van het oude wijkgebouw Maranatha, gevestigd aan de Nieuwstraat. Dit gebouw was zo oud geworden dat renovatie niet meer lonend was.

Naast het kerkelijk gebruik wordt het huidige Maranatha ook gebruikt voor verhuur aan derden. Het is immers een goed geoutilleerd gebouw voor onder meer vergaderwerk en/of groepsrepetities. Samen met de huidige huurders wordt op zaterdag 8 december 2012 van 10.00 uur tot 16.00 uur een feestelijke dag georganiseerd waarbij iedere huurder zich op een voor hen eigen wijze gaat presenteren.
Zo bakt het Mannenkoor vis, de boekenmarkt verkoopt boeken en legpuzzels, de Historische Vereniging Leerdam houdt een presentatie, De Verzamelmarkt, Nederlandse Patientenvereniging, de Postzegelvereniging, Peuterspeelgroep Mattanja, Muziekvereniging Aurora,  Stichting Welzijn en vele andere presenteren zich.
Er is op die dag van alles te zien, te beleven en ook te koop. Ook de inwendige mens komt tegen een kleine vergoeding ruimschoots aan haar trekken. Kortom, kom dus vooral op 8 december naar Maranatha! Laat u daar vooral verrassen. U zult daar absoluut geen spijt van hebben!

nieuwsbrief 9 augustus 2020