Seniorenreis 2016 Seniorenreis 2016

Zaterdag 21 mei zijn onze senioren met de diaconie op pad geweest; het jaarlijkse ‘seniorenreisje’.

Dit jaar werd de bus, nagenoeg vol, voor het eerst bijgestaan door een rolstoelbus. In totaal zijn er een kleine 60 personen, zo’n 11 rollators en drie rolstoelen meegegaan.

De tocht ging eerst naar Monster, ongeveer in het hart van het Westland, waar we per boot een groot deel van ‘De Glazen Stad’ hebben bekeken. Na het diner hebben we een bezoek gebracht aan de Maeslantkering in Hoek van Holland, wat zeker interessant maar ook heel indrukwekkend was.

We kunnen met elkaar terugzien op een zeer geslaagde dag.

De diaconie

datum en tijdstip 23-11-2017 om 9.00