Herinrichting kerkzaal Bethelkerk

De werkgroep Herinrichting Kerkzaal is vorige week gestart. Na de kerkdienst van 2 juli j.l. hebben wij veel ideeën ontvangen. Hebt u nog geen gelegenheid gehad uw reactie te geven, mail dan gerust naar Naast een mailtje kunt u ook op andere manieren uw bijdragen leveren. Graag ontvangen wij foto’s van kerkzalen, waar u de volgende periode komt. U/jij kunt ze op Facebook of naar bovengenoemd mailadres sturen. Meldt u wat u mooi of juist niet mooi vindt op de foto ? Bij uw kerkblad ontving u deze week een A4-tje met daarop informatie over een prijsvraag i.v.m. de herinrichting van de kerkzaal van de Bethelkerk. Deze prijsvraag is bedoeld voor de jongeren/kinderen in onze gemeente van Kerk aan de Linge. Mocht u zich als oudere ook geroepen voelen om mee te doen, is uw inbreng van harte welkom!

Als u/jij geen abonnement op ons kerkblad hebt, liggen er deze zomer exemplaren op de leesplank in de Bethelkerk.

Gemeentereis Armenië en Georgië
datum en tijdstip 26-09-2017 om