Glasstadjaarmarkt 2014 Glasstadjaarmarkt 2014

De 35e  Glasstadjaarmarkt zit er alweer op. Het was een gezellige, succesvolle dag met mooi weer en een opbrengst van 4.200 euro. Door deze mooie opbrengst kunnen wij onder andere de volgend projecten steunen: het aidswezen-project, weeshuizen Bali, het jaarproject ZWO en een bedrag voor de realisatie van een nieuw jeugdhonk Kerk aan de Linge. Ook dit jaar worden het Kerkkoor en de Wijkkas niet overgeslagen.

Alle vrijwilligers weer bedankt voor jullie hulp, want zonder jullie kunnen we deze mooie markt niet organiseren.

De uitslag van de grote verloting:
1e prijs De fashioncheque t.w.v. 100 euro; lotnummer 990
2e prijs High tea voor 2 personen Glasmuseum; lotnummer 1073
3e prijs Gereedschap set; lotnummer 1422
4e prijs Digitale fotolijst; lotnummer 277
5e prijs Dekbedovertrek; lotnummer 825
6e  prijs Oranje handdoek; lotnummer 1480
De prijzen zijn inmiddels bij de winnaars afgeleverd. Winnaars gefeliciteerd!

Oproep: Wij zijn op zoek naar nieuwe, enthousiaste medewerkers met nieuwe ideeën die samen met ons de jaarmarkt willen organiseren! Zodat wij ook de komende jaren de glasstadjaarmarkt kunnen blijven organiseren.

Nogmaals super bedankt voor jullie inzet en vergeet niet 30 mei 2015 vast in jullie agenda te noteren.

Gemeentereis Armenië en Georgië
datum en tijdstip 26-09-2017 om