Diaconie Diaconie

Diaconaat is hulp bieden aan mensen in nood en aan mensen aan de rand van onze samenleving. Dit kan ver weg in de vorm van ontwikkelingssamenwerking, maar ook dichtbij in missionair werk.

De diakenen zijn:

Simon Beijer
Matthijs Boogaard
Hans van Garderen
Ton van Genderen
Geeske Mulder
Ina van Vliet
Aart van Zandwijk

ZWO
ZWO

ZWO-commissie ZWO-commissie

Het doel van deze commissie is de gemeente blijvend bewust te maken van haar verantwoordelijkheid voor zending, werelddiaconaat en ontwikkelingssamenwerking. Door de gaven te delen met de wereldwijde gemeente van Christus en zo een menswaardiger bestaan in ontwikkelingslanden mede op te bouwen. Eveneens behoort het tot de taak kennis en financiële middelen te delen en door te geven, ver weg en dichtbij.

De commissie bestaat uit:
- Rients Agema, Lisdoddelaan 30, 4143 VH, 616016
- Simon Beijer, Frans L. Blomlaan 41, 4143 CW, 506205
- Elly den Ottelander, Brunellaan 61, 4143 EK, 613882
- Ton van Genderen, Van Lannoystraat 24, 4143 BJ, 06-24080289

HiP - Hulp in Praktijk HiP - Hulp in Praktijk

Bij HiP (Hulp in Praktijk) gaat het om bieden van kortstondige praktische hulp aan gemeenteleden door vrijwilligers uit onze gemeente. Dit met ondersteuning van Diaconie en Pastoraat. Omstandigheden die aanleiding kunnen zijn voor HiP: tijdelijke beperking, thuiskomst na operatie/ziekenhuisopname, overlijden gezinslid, in afwachting van een aanvraag WMO.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen Ria van Splunder (0345-632433) of Annie Bruggeman (0345-632444). Dit kan ook via het e-mailadres .

Rembrandts Engel - Bijbel lezen met je ogen - ochtendkring
datum en tijdstip 16-01-2018 om 10.00