Kerkdiensten Kerkdiensten

De diensten van Kerk aan de Linge worden gehouden in de Bethelkerk aan de Westwal en in de Grote Kerk aan de Kerkstraat. De aanvangstijden kunt u terugvinden in het rooster op de vorige pagina.

Door het jaar heen wordt het Oecumenisch Leesrooster als uitgangspunt gebruikt, maar het staat de (gast)voorganger vrij daar op gezette tijden en naar eigen inzicht van af te wijken.

In de dienst wordt gebruik gemaakt van de orde van dienst naar Oecumenisch Protestants model (met drempelgebed, Kyrië en Gloria in de voorbereiding en het zondagsgebed aan het begin van de dienst van het Woord). Daarnaast wordt ook wel gebruik gemaakt van het Klassiek Gereformeerd model (waarbij in de voorbereiding de verootmoediging, genadeverkondiging en leefregel en aan het begin van de dienst van het Woord het gebed om de Heilige Geest de orde van dienst vormen).

Tijdens de diensten wordt er gewoonlijk gelezen uit de Nieuwe Bijbelvertaling (2004). Gezongen wordt uit het Liedboek 'Zingen en bidden in huis en kerk' (2013).

Tijdens de morgendiensten is er gelegenheid voor de kinderen van 4 tot 12 jaar om naar de kindernevendienst te gaan. Voor de allerkleinsten is er een oppasdienst en crechefaciliteit.

Weg van Jezus - gemeenteavond 2
datum en tijdstip 20-11-2017 om 20.00