PKN
Kerk aan de Linge in Leerdam
 
Acties & activiteiten werkgroep duurzaamheid Acties & activiteiten werkgroep duurzaamheid

De komende tijd is de werkgroep duurzaamheid betrokken bij de volgende activiteiten in onze gemeente:

  • Thema Micha-zondag op 8 oktober
  • Tips voor vermindering energiegebruik in huis
  • Fairtrade week 28 oktober - 5 november

lees meer »
 
De grootste gehaakte deken van de wereld De grootste gehaakte deken van de wereld

Onder de bezielende leiding van Christina de Ruiter en Conny van Genderen werkt de haak/breigroep van Kerk aan de Linge sinds februari j.l. mee aan het project De grootste gehaakte deken van de wereld  uit Leeuwarden. Het aantal granny’s (gehaakte lapjes van 10 x 10 cm) bedraagt nu al ruim 3.000. Het is de bedoeling dat de groep tot aan het eind van het project, medio 2018, aan deze actie blijft meedoen.

De eerstvolgende bijeenkomst van de groep is donderdag 21 september aanstaande om 19.30 uur in de Bethelkerk.

Wij vinden het geweldig dat niet alleen Kerk aan de Linge deze actie in Leerdam zo enthousiast heeft omarmd maar dat het ook zo enorm is aangeslagen in de Leerdamse samenleving. Bij het algemene inleverpunt Fels Corner aan de Meent zijn tot nu toe al ruim 7.800 granny’s ingeleverd.

De speciale deken met granny’s in de kleur geel van Leerdam, waarover wij eerder berichtten, is klaar en tijdelijk te zien in de hal van de Bethelkerk. Ada en Albert Santing

lees meer »
 
Verantwoording werkgroep duurzaamheid seizoen 2016-2017

Verantwoording werkgroep duurzaamheid seizoen 2016-2017

De werkgroep duurzaamheid heeft na afloop van het seizoen verantwoording over haar activiteiten afgelegd aan het college van diakenen. Deze verantwoording en een vooruitblik naar de activiteiten 2017-2018 lees je via 'lees meer'.

lees meer »
 
Seniorenuitje 2017 Seniorenuitje 2017

Zaterdag 8 april zijn onze senioren met de diaconie op pad geweest; het jaarlijkse ‘seniorenreisje’.


Via Lees meer een klein (foto)verslag van deze geslaagde dag.

lees meer »
 
Geslaagde Top2000dienst Geslaagde Top2000dienst

Wat in februari 2016 begon met een eerste idee, mondde op vrijdagavond 30 december uit in de 1e Top2000dienst in Leerdam. Tijdens deze dienst luisterden ruim 200 bezoekers naar live gespeelde en gezongen nummers uit de Top2000 die, door verschillende mensen, van een toelichting werden voorzien.

lees meer »
 
Geslaagde Herdertjestocht in Leerdam Geslaagde Herdertjestocht in Leerdam

Ruim 150 kinderen, (groot)ouders en andere belangstellenden namen op zondag 18 december deel aan de Herdertjestocht van Kerk aan de Linge. Vanaf 17.00 uur vertrokken ze vanaf de Katholieke Kerk om langs een verlichte route door het centrum van Leerdam enkele scenes uit het Kerstverhaal te beleven.

lees meer »
 
Beleidsplan werkgroep Duurzaamheid Beleidsplan werkgroep Duurzaamheid

De werkgroep Duurzaamheid heeft de afgelopen periode o.a. benut om een beleidsplan voor haar werkzaamheden op te stellen. Het beleidsplan voor de periode 2016-2020 is hier te downloaden: beleidsplan werkgroep Duurzaamheid.

lees meer »
 
Seniorenreis 2016 Seniorenreis 2016

Zaterdag 21 mei zijn onze senioren met de diaconie op pad geweest; het jaarlijkse ‘seniorenreisje’.


Via Lees meer een klein (foto)verslag van deze geslaagde dag.

lees meer »
 
The Africa Team 2017 The Africa Team 2017

De 24 jongeren en 7 begeleiders vertrokken zaterdag 22 juli naar Zuid-Afrika.

Informatie is te vinden op de facebookpagina van The Africa Team.

 

 
Terugblik bijeenkomst Geloof en Duurzaamheid Terugblik bijeenkomst Geloof en Duurzaamheid

Op 10 mei j.l. organiseerde de werkgroep duurzaamheid in het Heerenlanden College aan de Joost de Jongestraat een bijeenkomst met als thema "Geloof en duurzaamheid". Inleiders waren Arjan Plaisier, scriba van de Protestantse Kerk, Erik Borgman, hoogleraar publieke theologie aan de Universiteit van Tilburg en Rinus Houtman, burgemeester van Leerdam. Ongeveer 60 mensen hebben deze avond bijgewoond. De inleidingen van de sprekers dan wel een samenvatting daarvan is te vinden onder lees meer of is hier te downloaden.

lees meer »
 
Fusieproces: terugblik gemeenteavond 17 februari Fusieproces: terugblik gemeenteavond 17 februari

Langs velerlei kanalen bent u als leden van de gemeente uitgenodigd voor de gezamenlijke gemeenteavond van 17 februari in de Pauluskerk over het fusieproces. De opkomst was er dan ook naar: in een overvolle Rehobothzaal presenteerde de stuurgroep fusieproces fusieproces de resultaten van de verkenning van een eventuele Hervormd – Gereformeerde fusie. Op 3 maart praatte de kerkenraad van Kerk aan de Linge over deze avond.

Zie verder onder Lees meer.

lees meer »
 
Kerk aan de Linge winnaar Millenniumprijs 2016 Kerk aan de Linge winnaar Millenniumprijs 2016

Tijdens de startbijeenkomst voor de nieuwe ontwikkelingsdoelen 2016-2030 op donderdag 11 februari j.l. in het cultuurcentrum Go is Kerk aan de Linge uitgeroepen tot het winnaar van de verkiezing voor het Millenniumproject van het jaar 2015.

lees meer »
 
Jeugddienst - zondag 24 januari Jeugddienst - zondag 24 januari

Op zondag 24 januari was er een drukbezochte jeugddienst in de Bethelkerk. Het thema voor de dienst: Like it, Share it, do it! Social media kom je overal tegen, maar wat doen we ermee? Benieuwd wie je kan liken? Of wat je kunt sharen? Dat kwam allemaal aan bod in de dienst, waarin de muziek ook door de jeugd werd verzorgd.

Jeugd en leiding Solid Friends

lees meer »
 
Geslaagde Herdertjestocht in Leerdam Geslaagde Herdertjestocht in Leerdam

Ruim 150 kinderen, (groot)ouders en andere belangstellenden namen op zondag 20 december deel aan de 2e Herdertjestocht van Kerk aan de Linge. Vanaf 17.00 uur vertrokken ze om langs een verlichte route door het centrum van Leerdam enkele scenes uit het Kerstverhaal te beleven.

lees meer »
 
Vluchtelingenopvang Leerdam Vluchtelingenopvang Leerdam

Vanaf 29 oktober heeft de gemeente Leerdam 40 vluchtelingen uit Eritrea en Syrië opgevangen. Uit de breedte van de Leerdamse gemeenschap is gedurende 4 weken op allerlei manieren hulp geboden aan de vluchtelingen. Ook vanuit Kerk aan de Linge.

Door middel van een open brief hebben een aantal Syrische vluchtelingen hun dank betoond aan Leerdam. Deze brief is hier te downloaden.

Ook vanaf deze plek wensen wij de vluchtelingen Gods zegen en nabijheid toe.

 
Bijbelleesproject - lees de Bijbel in 2 jaar Bijbelleesproject - lees de Bijbel in 2 jaar

Op vrijdag 11 september was de startbijeenkomst en toelichting op het Bijbelleesproject - Lees de Bijbel in 2 jaar. Zondag 13 september is het Bijbelleesrooster van start gegaan met Genesis 1:1-2:4a en Lucas 1:1-4.

De volgende vervolgbijeenkomst is op vrijdagavond 11 december, om 19.00 uur in de Kandelaar (Achter de Kerk).

Weet je van harte welkom!

ds. Johan van den Berg & ds. Ben Heijting

PS. Het complete leesrooster is te openen of te downloaden via het icoon in de rechterkolom op deze website.

lees meer »
 
Geloofsopvoeding voor ouders - zondag 11 oktober Geloofsopvoeding voor ouders - zondag 11 oktober

Op zondag 11 oktober organiseren we na de kerkdienst een bijeenkomst over geloofsopvoeding. Alle ouders met kinderen in de basisschoolleeftijd zijn van harte welkom om na de ochtenddienst onder leiding van ds. Johan van den Berg met elkaar over geloofsopvoeding en alle uitdagende en soms lastige vragen die zich daarbij voordoen te praten en ervaringen te delen. We sluiten de bijeenkomst af met een lunch voor zowel ouders als kinderen.

Graag tot dan!

lees meer »
 
Jeugddienst - Teamspirit Jeugddienst - Teamspirit

Teamspirit; daar ging het om in de jeugddienst van zondagochtend 31 mei in de Bethelkerk. Hoe zit met teamspirit in de kerk? Zijn wij een team? Hoe trainen wij? Wie is onze coach? Daarover hadden jongeren van Solid Friends, samen met de leiding en ds. Ben Heijting een dienst voorbereid.

Floris, Kees, Niek, Barend, Casper, Ellis, Jorunn, Remco en Jaromir; dank jullie wel voor een mooie en inspirende dienst.

lees meer »
 
Pasen in Fragmenten - een terugblik Pasen in Fragmenten - een terugblik

Op zondagmiddag 1 maart kwamen verhalenverteller Kees Posthumus en accordeonist Juul Beerda naar de goed gevulde Bethelkerk om daar hun voorstelling Pasen in fragmenten te spelen. Zes aansprekende verhalen en twee liedjes brachten zij ten gehore. Een voorstelling die er mocht zijn; de vaak beladen verhalen in deze tijd kregen in de voorstelling iets lichts over zich.

lees meer »
 
Van de Diaconie; terugblik en nieuw ZWO-project Van de Diaconie; terugblik en nieuw ZWO-project

Met uw gaven heeft de Diaconie van Kerk aan de Linge in 2014 zowel dichtbij als veraf weer veel hulp kunnen bieden. In 2014 was er vanuit de ZWO-commissie speciale aandacht voor het goede werk van 2 jonge dames uit onze gemeente in Kenia en Namibie. Daarnaast is er in 2014 onder andere gecollecteerd voor diverse doelen, was er een goede actie voor de lokale Voedselbank en steunden we waar mogelijk gezinnen die niet goed rond konden komen.

Met dit goede werk gaat de Diaconie, met uw steun, verder in 2015. De ZWO-commissie heeft inmiddels een nieuw project gekozen; Betuwe Wereldwijd. In 2015 hoopt ook de tweede commisie van de Diaconie, HiP (Hulp in Praktijk), gemeenteleden te kunnen ondersteunen bij een tijdelijke hulpvraag.

lees meer »
 
Winterse Huiskamerdag 2014 Winterse Huiskamerdag 2014

Direct na de Kerstdagen en op de eerste winterse dag van deze winter was de derde Huiskamerdag van Kerk aan de Linge. Jong en oud kon op zaterdagmiddag 27 december terecht voor verschillende workshops, activiteiten en een gezamenlijk Italiaans Buffet.

lees meer »
 
Eerste Herdertjestocht in Leerdam Eerste Herdertjestocht in Leerdam

Zondag 21 december was er een primeur in Leerdam; Kerk aan de Linge organiseerde de 1e Herdertjestocht. Vanaf 17.00 uur vertrokken +/- 100 kinderen, ouders en grootouders vanaf de Bethelkerk om langs een door waxinelichtjes verlichte route door het centrum van Leerdam enkele scenes uit het Kerstverhaal te beleven.

lees meer »
 
Rock Solid begrijpt het niet…. Rock Solid begrijpt het niet….

Je bent jong en je begrijpt er niets van. Dat is iemand van Rock Solid die dit jaar op kamp is geweest! Of zouden onze jongeren het nu wel begrijpen? Volgt u het nog? Van vrijdag 10 tot en met zondagmiddag 12 oktober zijn de jongeren van Rock Solid op kamp geweest in Vierhouten.

Klik voor een impressie op Lees meer.

Rock Solid leiding
PS. We starten het seizoen met de eerste gewone avond op 31 oktober. De volgende avonden zijn: 14 & 28 november, 12 december (Sinterkerst), 9 & 23 januari, 6 & 20 februari, 6 & 20 maart, 3 & 17 april, 1, 15 & 29 mei.

lees meer »
 
Startdag, zaterdag 20 september Startdag, zaterdag 20 september

In het weekend van zaterdag 20 en zondag 21 september openden we het nieuwe kerkelijk seizoen. Door middel van een mooie uitnodiging en het gemeentebreed verspreide Kerkblad was iedereen al op de hoogte van het programma. Toch blijft het altijd spannend hoe het weekend verloopt. Terugkijkend mogen we zeggen: een geslaagd weekend, met op zondag de uitreiking van het eerste Jaarboekje van Kerk aan de Linge!

Klik op Lees meer voor een verslag en enkele foto's van de activiteiten op zaterdag.

lees meer »
 
één jaar zonnepanelen Bethelkerk

Zonnepanelen, Bethelkerk
één jaar zonnepanelen Bethelkerk

Op 24 september 2013 zijn de zonnepanelen op het dak van de Bethelkerk in gebruik genomen. 39 zonnepanelen wekken sindsdien het jaarverbruik aan energie in de Bethelkerk op. Begin september is de stand weer opgenomen. De zonnepanelen lagen toen dus een klein jaar op het dak. De resultaten tussen 24 september 2013 en begin september 2014: 8.300 kWh.

Klik op Lees meer voor meer details.

lees meer »
 
Opening nieuwe Jeugdruimte Kerk aan de Linge

Een feestje mag gevierd worden!
Opening nieuwe Jeugdruimte Kerk aan de Linge

Geschuurd, geverfd, getimmerd, genaaid, gepoetst, gebakken, gebeitst, gezweet, maar vooral veel gelachen. En zondag 28 september was het eindelijk zover! Het nieuwe jeugdhonk werd geopend in 'Rock Solid Friends’ stijl. Direct na de dienst werd iedereen van harte uitgenodigd om de feestelijke opening met een toost en koffie met wat lekkers mee te maken.
 

lees meer »
 
Glasstadjaarmarkt 2014 Glasstadjaarmarkt 2014

De 35e  Glasstadjaarmarkt zit er alweer op. Het was een gezellige, succesvolle dag met mooi weer en een opbrengst van 4.200 euro. Door deze mooie opbrengst kunnen wij onder andere de volgend projecten steunen: het aidswezen-project, weeshuizen Bali, het jaarproject ZWO en een bedrag voor de realisatie van een nieuw jeugdhonk Kerk aan de Linge. Ook dit jaar worden het Kerkkoor en de Wijkkas niet overgeslagen.

Alle vrijwilligers weer bedankt voor jullie hulp, want zonder jullie kunnen we deze mooie markt niet organiseren.

lees meer »
 
Paaskaars 2014

Paaskaars 2014

Voor de Paaskaars van het jaar 2014 is gekozen voor een ons bekende voorstelling met een prachtige symboliek. In het logo van Kerk aan de Linge is een duif geschilderd als teken van de, in ons leven onontbeerlijke, Geest van God. Tegelijkertijd staat de duif, met de olijftak in zijn snavel en de kleuren van de regenboog op de achtergrond, symbool voor hoop, Gods belofte en het altijd weer nieuwe begin dat God met ons wil maken. Boven en onder de voorstelling staan traditioneel de Alfa en de Omega: het begin en het einde. God staat aan het begin en het einde van dit jaar; en aan het begin en einde van ons leven.

Liesbeth Mouthaan

 
Onthulling schildje Groene Kerk Onthulling schildje Groene Kerk

Kerk aan de Linge mag zich sinds kort Groene Kerk noemen vanwege de inzet die zij nu al pleegt en verder wil ontwikkelen op het gebied van duurzaamheid. Daarmee neemt zij als veertigste kerk in Nederland officieel deel aan de landelijke Groene Kerkenactie.

Op zaterdag 8 maart onthulde de ‘Werkgroep Duurzaamheid’ het schildje ‘Groene Kerk’. Met dit schildje, dat hangt aan de gevel van de Bethelkerk tonen we onze deelname aan de beweging van ‘Groene Kerken’. Voorafgaand aan de onthulling van het schildje hielden Lennard van Buren en Albert Santing, namens de commissie een korte bijeenkomst.

lees meer »
 
Geslaagde 2e Huiskamerdag (Update met foto's) Geslaagde 2e Huiskamerdag (Update met foto's)

Na het succes van de eerste Huiskamerdag op 29 december 2012, werd er op de zaterdag tussen Kerst en Oud & Nieuw voor de tweede keer een Huiskamerdag gehouden. Jong en oud kon op zaterdagmiddag 28 december terecht in de Bethelkerk en aansluitend genieten van een Indische Rijsttafel.

lees meer »
 
Groene Kerk Groene Kerk

De kerkenraad heeft in zijn vergadering van 30 januari j.l. ingestemd met ons verzoek om Kerk aan de Linge aan te melden als deelnemer aan de GroeneKerkenactie. Deze actie is het gezamenlijk initiatief Kerk in Actie en Tear. Tear, een organisatie met passie voor God en mensen, wil wereldwijd kerken mobiliseren in de strijd tegen onrecht en armoede en brengt verbindingen tot stand tussen kerken hier en kerken in ontwikkelingslanden.
Deelname aan de GroeneKerkenactie houdt in de bereidheid om mee te doen aan de beweging van kerken, die een andere weg inslaan en samen vormgeven aan een duurzaam, eerlijk en rechtvaardig gemeente-zijn. Iedere kerk, die meedoet, verdient - aldus het informatiepakket van de GroeneKerkenactie - de titel “Wij zijn een Groene Kerk”. Bij de aanmelding gaat het dus niet om het verwerven van een keurmerk.

De brief van 8 januari j.l. aan de kerkenraad, waarmee wij onze aanmelding voor deelname aan de actie hebben onderbouwd, vindt u hier.
 
Wij houden u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.
Werkgroep duurzaamheid

 
De duurzame kerk De duurzame kerk

Samen met negen andere Leerdamse instellingen was Kerk aan de Linge op donderdag 14 november j.l. met het project 'de duurzame kerk' prominent aanwezig op de Millenniumavond in de aula van het Heerenlanden College aan de Joost de Jongestraat. Vijf van de in totaal tien projecten hadden zich genomineerd voor de verkiezing van het Millenniumproject voor het jaar 2014. Zo ook het project van Kerk aan de Linge.

lees meer »
 
Werkgroep duurzaamheid van start! Werkgroep duurzaamheid van start!

De onlangs gevormde werkgroep duurzaamheid is van start gegaan. Om te beginnen is afgesproken dat elk lid van de groep zich in Kerk aan de Linge aan u zal voorstellen en aangeven wat hem of haar bewoog om aan de werkgroep mee te doen. Wat gaan we als groep doen? Vooral communiceren over het onderwerp duurzaamheid in Kerk aan de Linge, op de Nieuwsbrief en op onze website. Wij zullen het niet zoeken in lange artikelen maar meer in korte tips en ideeën, al dan niet aangevuld met illustraties. Wij denken dat het vooral van belang is om een proces van bewustwording op gang te brengen. Daarnaast willen wij nog dit seizoen een paar concrete en aansprekende acties organiseren. Het zullen activiteiten zijn, die niet alleen goed aansluiten bij onze dagelijkse manier van leven maar ook ingebed zijn in het bestaande werk van de kerk.

Als eerste gaan wij een zogenaamde 0-meting houden om een beeld te krijgen waar wij als Kerk aan de Linge en als leden van die kerk op dit moment staan als het gaat om duurzaamheid. Over de resultaten van de meting zullen wij verslag doen en er vervolgens ook mee aan de slag gaan.

Het onderwerp Fair Trade willen wij bij onze inzet niet buiten beschouwing laten. Het zal ons eerste actiepunt worden en deel uit maken van het programma op de huiskamerdag, die  op zaterdag 28 december a.s. wordt gehouden.

Onder Lees meer stellen wij ons als werkgroep verder aan u voor.

lees meer »
 
RECORDOPBRENGST VOOR VEILING VAN BELOFTEN RECORDOPBRENGST VOOR VEILING VAN BELOFTEN

Wij zijn zeer verheugd u te kunnen melden dat de totale opbrengst van de Veiling van Beloften op zaterdag 14 september € 9.434,00 bedraagt. Zodra ook de laatste betalingen binnen zijn gekomen (nog € 313,50) zullen we de bedragen overmaken naar de 3 goede doelen van de Veiling van Beloften:

- Stichting Baie Dankie (€ 2.231)
- het landbouwproject in Noord-Kameroen (€ 2.348)
- de zonnepanelen van de Bethelkerk (€ 4.855)

Namens de commissie Veiling van Beloften willen wij iedereen hartelijk bedanken voor zo’n  mooie opbrengst. Wij wensen de goede doelen veel succes toe met het besteden van de bedragen.

lees meer »
 
Bethelkerk duurzaam Bethelkerk duurzaam

In de winter van 2012-2013 bleek dat het dak van de Bethelkerk aan vernieuwing toe was. In de lente van 2013 hebben we plannen gemaakt om dit aan te pakken. We hebben daarbij ook gekeken naar de mogelijkheid om zonnepanelen te plaatsen: het dak bleek keurig op het zuiden te liggen met een goede hellingshoek, dus hebben we besloten om uiteindelijk 39 zonnepanelen te laten plaatsen om zo ongeveer het jaarverbruik van de Bethelkerk zelf op te kunnen wekken.

lees meer »
 
Licht en Rotsvast vertrouwen

Liturgische Bloemschikking Kerstochtend Bethelkerk
Licht en Rotsvast vertrouwen

Op Kerstochtend verzorgde Mérie van Zandwijk de bloemschikking in de Bethelkerk. Hierbij schreef zij het volgende:

Het feest van de geboorte van Christus, Kerst in onze kerk heeft de kleur wit. Daarom 7 (getal van de volheid) amaryllissen. Hoe wij naar het licht kijken, hoe wij voor het evangelie openstaan is voor elk mens verschillend; het valt ons toe. Dit laat ik zien door eromheen 14 (2x7) witte hortensiapluimpjes te laten 'vallen', 14 is ook het getal van David.

De jongeren van Rock Solid hebben een wens aan de muur gehangen met 'Rock Solid wenst je een Rotsvast 2013', dat vond ik een mooie gedachte. Het bloemstuk komt vanuit de rotsen, maar je kunt het ook zien als 'erop bouwen'.

 
Geslaagde 1e Huiskamerdag 29 december

Geslaagde 1e Huiskamerdag 29 december

Op zaterdagmiddag 29 december vond in de Bethelkerk de eerste Huiskamerdag plaats. Aan de hand van het jaarthema 'Geluk', was voor deze middag gekozen voor de titel 'Gewoon Gelukkig'.

Tijdens deze middag konden leden en andere belangstellenden deelnemen aan workshops, lezingen en een afsluitende gezamenlijke stamppottenmaaltijd. Dit alles in een feestelijk en gezellig aangeklede Kerk en Kerkplein.

Klik op 'Lees meer' voor een impressie van de dag.

lees meer »
 
Verslag Startweekend 8 & 9 september Verslag Startweekend 8 & 9 september

Het weekend van zaterdag 8 en zondag 9 september stond in het teken van de opening van het nieuwe kerkelijke seizoen. Dit jaar zal in het teken staan van het thema Geluk! Rondom dit thema werden er op zaterdag verschillende activiteiten georganiseerd en leidde ds. Ben Heijting zondag 9 september naar aanleiding van Matteüs 5: 1-10 een dienst over tevredenheid.

lees meer »
 
Reisimpressie Israel (mei 2012) Reisimpressie Israel (mei 2012)

Donderdag 10 mei vertrokken 23 mensen voor een mooie reis naar het Heilige land Israël. Via Schiphol en Frankfurt kwamen wij aan in Tel-Aviv. Wij hebben daar onder leiding van ds. Ben Heijting een rondreis door Israël gemaakt van 15 dagen.

lees meer »
 
 

Weg van Jezus - gemeenteavond 2
datum en tijdstip 20-11-2017 om 20.00
meer details

Inloopspreekuur
datum en tijdstip 23-11-2017 om 9.00
meer details

 
 
Twitter-account  @KerkaandeLinge
Top2000dienst - 30 december 2017
nieuwsbrief
19 november 2017
Wij zijn een Groene Kerk
 
Bijbeltekst van vandaag
 
Nieuwe berichten
Programma Vorming en Toerusting 2017-2018
 
Foto's
Henk Looij, www.henklooij.nl
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.